Om

Vi ønsker at fremstå som et kvalitetsbevidst VVS-firma, der kan udføre alle opgaver indenfor faget til kundens tilfredshed.

Moderne kvalitet​

Troværdig pris​

Leveringssikkerhed

Om Silkeborg VVS-Teknik

Jens O. Mogensen startede Voel VVS den 3/9 2002 som en enkeltmandsvirksomhed. Sidenhen er udviklingen gået hurtigt. Den 1/12 2004 opkøbte Jens Silkeborg VVS-Teknik. Den 1/10 2008 købte han VVS-delen ved El & VVS-Gården i Funder af Erik Møller Sørensen. I 2012, nærmere bestemt den 12/7, købte Jens Balle Blik og VVS. I dag er det hele samlet under navnet Silkeborg VVS-Teknik ApS.

Virksomheden beskæftiger veluddannede medarbejdere og da kvalitet kræver dygtige medarbejdere og viden, videreuddannes de også løbende i de produkter, vi leverer. Vi ønsker at fremstå som et kvalitetsbevidst VVS-firma, der kan udføre alle opgaver indenfor faget til kundens tilfredshed. Vi samarbejder med andre håndværkere herunder murere, tømrere, elektrikere mv.​​

Silkeborg VVS-Teknik ApS er i stadig udvikling og råder i dag over 7 medarbejdere. Vi er eksperter i alt inden for varmeanlæg. Alternativ energi, som solfanger og jordvarme hører også til vores kompetencer, så måske kunne en energivejledning have interesse?​

Rørskade i Silkeborg og omegn, kontakt os, vi er hurtige og kompetente til at løse problemet hurtigst muligt.​​

Energivejledning

​Kunne du tænke dig at spare penge på dit energiforbrug?

​Jens O. Mogensen har gennemgået uddannelsen energivejledning – installationer. Uddannelsen sætter Jens i stand til at identificere og realisere energibesparelser inden for boligområder og i mindre erhvervsejendomme.

(+45) 86 85 18 97
salg@voelvvs.dk