Luft til luft

Varmepumper bruger strøm til at køre, men selv med stigende priser til strøm, er det en god idé at anskaffe sig en varmepumpe.

Luft til luft

Luften er FRI og FULD af energi!

Udover at levere varme, renses luften samtidig, når varmepumpen er i drift, ved at luften passerer gennem enhedens effektive luftfilter. Dette gør den både miljøvenlig samtidig med at den giver store besparelser.

MSA-C

Invest Living MSA-compact med den miljøvenlige gas R32 giver store besparelser og leverer samtidig et reelt varmebidrag i dit hus.
MSA-serien fås i 3 størrelser for at kunne imødekomme dit behov. Den lille model er f.eks. velegnet til et sommerhus eller en garage, de mellemste modeller egner sig til almindelige parcelhuse, og den store model bruges til meget store lokaler.

Sommerhus funktion
Skru ned for varmen, når du ikke er hjemme. Så sparer du penge og hjælper miljøet. Vi anbefaler dog en minimumstemperatur på 17 grader for at undgå fugt i huset.

Pluspunkter ved MSA-C:​
  • Køletypemiddeltype R32
  • Høj betjeningskomfort
  • Tidsløst design
  • Tre størrelser, så du kan finde den der passer perfekt til dig

Energivejledning

​Kunne du tænke dig at spare penge på dit energiforbrug?

​Jens O. Mogensen har gennemgået uddannelsen energivejledning – installationer. Uddannelsen sætter Jens i stand til at identificere og realisere energibesparelser inden for boligområder og i mindre erhvervsejendomme.

(+45) 86 85 18 97
salg@voelvvs.dk