Jordvarme

​Kunne du tænke dig at spare penge på dit energiforbrug?

Jordvarme

Et jordvarmeanlæg består traditionelt af en slange der bliver gravet ca. 1 meter ned. Slangen er fyldt med væske, der opvarmes af jordens varme.

Slangens længde varierer efter hvor meget energi der skal trækkes ud. Jordslangen ender i en varmepumpe, der omsætter jordvarmen ved lav temperatur til varme og varmt brugsvand ved høj temperatur. Selve varmepumpen placeres typisk i et bryggers og fylder ikke mere end en stor skabsfryser.

Den kræver ingen særlig vedligeholdelse og giver ingen støjgener. Anlægget er udstyret med elektronisk styring, der løbende måler udetemperaturen og regulerer temperaturen i varmeanlægget derefter. Spar penge allerede i dag ved at bruge jordvarme.​

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD >​

​EVI HEAT Titan

EVI Heat Titan modellerne er kompakte moduler med to kompressorer til større ejendomme. Titan findes i 25, 33 og 44 kW udførelser med og uden sol, og kan kaskadekobles for større effekter op til 132 kW.

Energivejledning

​Kunne du tænke dig at spare penge på dit energiforbrug?

​Jens O. Mogensen har gennemgået uddannelsen energivejledning – installationer. Uddannelsen sætter Jens i stand til at identificere og realisere energibesparelser inden for boligområder og i mindre erhvervsejendomme.

(+45) 86 85 18 97
salg@voelvvs.dk