Gaskedler

Mindre miljøforurening og en lavere varmeregning.​

Gaskedler

Vi tilbyder enkelte og fuldt modulerende, kondenserende gaskedler i særklasse – Energiklasse A.

Når kedlerne er kondenserende betyder det, at de udnytter den energi, der normalt ville forsvinde op igennem skorstenen og ud i den blå luft.

Naturgassen udnyttes dermed optimalt og gevinsten er et lavere energiforbrug, mindre miljøforurening og en lavere varmeregning.​

​Den gode driftsøkonomi skyldes ikke kun, at naturgassen udnyttes optimalt. Kedlen skruer selv op og ned for varmen og er udstyret med en elektronisk, modulerende cirkulationspumpe, som tilpasser sig husets behov og derved minimerer strømforbruget.

Kedlerne har indbygget varmtvandsbeholder, som resulterer i en smuk helhed og et enkelt, tidsløst design.​

I kedlens konstruktion er der naturligvis også fokuseret på service og brugervenlighed, hvilket har resulteret i mange fordele for både fagmand og forbruger.

Og på trods af avanceret højteknologi er brugervenlighed også kendetegnende for kedlernes styring, der bl.a. har indbygget vejrkompensator så der altid er en passende temperatur i huset.

Energivejledning

​Kunne du tænke dig at spare penge på dit energiforbrug?

​Jens O. Mogensen har gennemgået uddannelsen energivejledning – installationer. Uddannelsen sætter Jens i stand til at identificere og realisere energibesparelser inden for boligområder og i mindre erhvervsejendomme.

(+45) 86 85 18 97
salg@voelvvs.dk